25.11.2022.

Doček Nove godine

S puno veselja, odlične glazbe i probranih delicija, pozivamo vas da s nama ispratite Staru i dočekate Novu 2023. godinu!

Zabavljati će vas vrsni glazbenici LP Rock udruge – grupa Pan kao najdugovječnija grupa koja u istom, nikad izmijenjenom sastavu svira za vas najbolje rock hitove od daleke 1976. godine,

grupa Exodus sa odličnim repertoarom old school rock' n' rolla, kako domaćih tako i stranih izvođača, te fenomenalni DJ Viktor.

Za novogodišnju cocktail večeru pripremili smo Vam razne vrste domaćih ribljih pašteta, plate sa kvalitetnim sirevima, suhomesnatim narescima i sitnim pohancima.

Na raspolaganju imate i razne vrste pečenog mesa, krumpir iz pećnice, carsko povrće s maslinovim uljem, izbor salata kao što su:

francuska, grčka, krumpir salata, mediteranske penne, salata sa tunom i paštom, salata od grahorica.

Od ostalih jela u ponudi će se naći i razne vrste quicheova, tartova, zapečeni štrukli, marinada od srdela.

Uz piće dobrodošlice, pjenušac za ponoćnu zdravicu, čekaju vas i fini blagdanski kolači.

Zabava počinje u 20:00 sati. Rezervaciju stola možete izvršiti prilikom kupnje ulaznice na recepciji botela, čija cijena iznosi 388,00 kn / 51,50€ po osobi.

Ukoliko se nakon vesele noći poželite odmoriti, dovoljno je da se spustite palubu niže, odaberete svoju sobu i bezbrižno utonete u san.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite ili posjetite, uvijek smo tu za vas.

Botel Marina tim