12.1.2017.

Vikend seminar i predavanje Tri principa u Rijeci

Otkrij da je mir i punina koju tražiš već u tebi :: Vikend seminar i uvodno predavanje Tri principa u Rijeci (27.-29.1.2017)

 

Početak godine obično je vrijeme kada radimo velike planove, mijenjamo ciljeve, želje...no ubrzo se vratimo u stvarnost i probleme. Pridružite se vikend seminaru i pokušajte promijeniti to. Seminar je prilagođen apsolutnim početnicima kao i onima koji su već upoznati s razumijevanjem Tri principa.

 

 

 

Razumijevanje Tri principa razlikuje se od svih metoda i tehnika kojima nešto na sebi pokušavamo promijeniti ili usavršiti. Ono je po svojoj prirodi nešto sasvim drugačije, to nije metoda ili tehnika, to je jednostavno, a opet dubinsko razumijevanje prirode života. Ukazuje na tri osnovne životne sile kroz koje je kreirano svako naše iskustvo i koje djeluju uvijek, vidjeli mi to ili ne.

 

Razumijevanje Tri principa nevjerojatno je oslobađajuće i dovodi nas sve bliže nama, onome što u svojoj srži zbilja jesmo, a to je samIzvor života. To se manifestira dubokim osjećajemunutarnjeg mira, ispunjenosti, sigurnosti, povezanosti, ljubavi te harmonije sa svijetom oko nas.

 

 

 

PROGRAM:

 

Uvodno predavanje: petak, 27.1., 20:30-21:30h

 

Vikend seminar: subota i nedjelja (28. i 29.1., oba dana 10-13 i 14:30-17:30);

 

 

 

VODITELJ:Darko Pribeg

 

TEMA: Mir i punina života već su u vama.

 

 

 

To je činjenica. Međutim, dok je naša pažnja usmjerena isključivo samo na svijet forme, na naš doživljaj, na ono što stvara naš osobni um - misaone strukture koje stvaraju našu osobnu stvarnost, nije ni moguće drugo nego da nam se mir, punina, sloboda, sigurnost, povezanost, ljubav i sve ostalo za čime ponekad toliko čeznemo, čini vrlo dalekim.

 

 

 

Mir i punina života već su u vama - ova tvrdnja može se činiti kao još jedna izlizana floskula koja nema pozadinu i u temelju je prazna. Međutim, kroz istinsko razumijevanje načina na koji je stvoreno naše iskustvo, razumijevanja Tri principa, ovo postaje vrlo očito, direktno, samo po sebi, bez obrazlaganja, argumentiranja, filozofiranja. Bez potrebe da bilo što opisujemo ili objašnjavamo razumom. Umjesto toga jednostavno znamo.

 

 

 

Kako se naše razumijevanje produbljuje, dešava se da vidimo iluzornost sve šireg spektra misli koje su nas prije mučile. Uviđamo da su ono što nam se činilo kao problemi samo vjerovanja određenim mislima. I na taj način, korak po korak oslobađamo se svega što nas muči, nije bitno za koji životni aspekt je vezano i koliko se čini stvarno. Teret s naših leđa se rastvara, bez pokušaja, bez truda, bez djelovanja već sam od sebe, kroz sve dublje razumijevanje. Naša dublja inteligencija u svakom trenutku kao lopta potopljena pod vodu čeka priliku da izroni na površinu. Onog trenutka kad mi pustimo svoj grč, svoju potrebu za kontrolom, za intelektualnim razumijevanjem, to se i dešava samo od sebe.

 

Duboka i održiva, trajna unutarnja transformacija, ono je što se dešava kroz ovakve seminare.

 

 

 

Cijena seminara:

 

uvodno predavanje:ulaz besplatan

vikend seminar:500 kn, prilikom prijave i rezervacije mjesta, nažiro računuplaćuje se nepovratni polog od 50%

 

 

Prijava na:dpribeg@gmail.com; prijava je obavezna i za uvodno predavanje i za vikend seminar

 

 

 

Prijevoz:Ako dolazite iz Zagreba, bit će organiziran prijevoz autima. Da rezervirate svoje mjesto, javite se čim prije.

 

 

 

Za svedodatne informacijemožete se javiti telefonski (091/504-8086) ili mailom (dpribeg@gmail.com).

 

 

 

U petak i subotu navečer na brodu će biti organizirane i zabave kojima po želji možete prisustvovati.

 

 

 

Dobrodošli!

 

 

 

Nekoliko svjedočanstava sa prošlih seminara možete pročitati ovdje:

 

darkopribeg.com/tagged/svjedočanstva

 

 

 

Više o razumijevanju Tri principa potražite ovdje:

 

darkopribeg.com/post/121830330844/sto-su-tri-principa

Fotografije