30.11.2019.

Silvestrovo

DOČEK NOVE GODINE - BOTEL MARINA

I ove godine pripremite svoje plesne cipelice i pridružite se pravom retro novogodišnjem dočeku na botelu Marina!


Za doček 2020. godine Botel Marina u suradnji sa udrugom LP ROCK svojim gostima priprema odličan program, bogati buffet meni uz nastup bendova Lady be good, Midnight band, grupa Pan, grupa Exodus, One man band Vinko Sluga, te neponovljivi Joso Bajok u sklopu restorana.

Udruga LP ROCK okuplja glazbenike i bandove Rijeke i okolice sa odličnim repertoarm old school rock' n' rolla, kako domaćih tako i stranih izvođača.
Mnogi će u pjesmama prepoznati velike hitove, evergreene. Tematski najbolje odjeven par večeri biti će prigodno nagrađen.

Botel Marina za novogodišnju cocktail večeru priprema buffet na kojem će se naći razne vrste domaćih pašteta, plate sa kvalitetnim sirevima i suhomesnatim narescima, pohana povrtna plata, cocktali štapići sa mozzarelom i cherry rajčicama, cocktail štapići sa sirom i suhim voćem te razne salate: francuska, grčka, mediteranske penne te salata s tunom i paštom. Od ostalih jela u ponudi će se naći i razne vrste quicheova, tartova, tremezzina te štrudla s povrćem uz nezaobilazan izbor blagdanskih kolača.

Cijena po osobi za cocktail večeru iznosi 280,00 kuna te uključuje hranu, piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu. Gosti također mogu odabrati i svečanu večeru po cijeni po 380,00 kuna koja uključuje riblji ili mesni meni (po izboru), piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu. Ulaznice i rezervacije dostupne su na recepciji botela Marina.

Kako bi gosti bezbrižno uživali u dočeku, botel Marina pripremio je i dvije vrste novogodišnjih paket aranžmana:

Jedno noćenje za dvoje u dvokreventnoj sobi s doručkom, svečana novogodišnja večera, kasni check out – 1212,00 kn

Jedno noćenje za dvoje u dvokrevetnoj sobi s doručkom, cocktail večera, kasni check out – 1066,00 kn

Dočekajte Novu 2020. u ugodnoj brodskoj atmosferi !

31.12.2019.
20:00 sati


email: info@botel-marina.com
 

telefon: +385 51 410 162

https://www.facebook.com/events/951083651957369/