29.4.2024.

Neka vaše vjenčanje bude bajkovito iskustvo na vodi!

Dobrodošli na Botel Marina - ekskluzivno mjesto za vašu svadbenu svečanost usidreno u srcu Rijeke. Naša jedinstvena lokacija na brodu nudi spektakularan pogled na gradsku rivu, pružajući vam nezaboravno iskustvo koje će obilježiti početak vašeg zajedničkog života.

Elegantni ambijent: Zamislite izmjenjivanje zavjeta na prekrasnoj palubi broda, okruženi blagim povjetarcem i šumom valova. Naša unutarnja i vanjska prostorija nude savršeno okruženje za ceremoniju i svečanu večeru koja će ostati urezana u vaše sjećanje zauvijek.

 

Personalizirani dodiri: Vaše vjenčanje treba biti odraz vaše jedinstvene ljubavi i osobnosti. Naš tim stručnjaka za događaje posvećen je pružanju personaliziranog iskustva, od uređenja prostora do odabira jelovnika i glazbe, kako bi vaš dan bio upravo onakav kakav ste oduvijek sanjali.

 

Gastronomski užitak: Uživajte u izvanrednoj kulinarskoj ponudi koja spaja tradicionalne okuse Mediterana s modernim twistom. Naši vrhunski kuhari pripremaju svaki obrok s ljubavlju i pažnjom, koristeći samo najsvježije sastojke kako bi vaši gosti uživali u istinskom gastronomskom iskustvu.

 

Savršeno planiranje: Organizacija vjenčanja može biti stresno iskustvo, ali ne s nama. Naš iskusni tim event planera pobrinut će se da svaki detalj bude besprijekorno izveden, od početka do kraja. S povjerenjem nam prepustite planiranje i uživajte u svakom trenutku.

 

Rezervirajte svoj termin danas: Posjetite našu web stranicu www.botel-marina.com kako biste saznali više o našim uslugama i mogućnostima za vaše vjenčanje iz snova.

Očekujemo vaš poziv i priliku da budemo dio vašeg posebnog dana na Botelu Marina  +385 98 258 220 

 

Fotografije