28.11.2013.

LONDON CALLING - COMEDY CLUB

Posljednja ovogodišnja prilika za dobru dozu smijeha... Mjesto: Brod Marina, Rijeka Datum: 10.12.2013. Vrijeme: 20:30 sati

Nastupaju:

 

Javier Jarquin

- Nakon pojavljivanja na televiziji i mnogih nastupa u nekim od najvećih klubova u Australiji i na Novom Zelandu Javier Jarquin preselio se u Velikoj Britaniji. Gdje se od 2010, etablirao u krugu najtraženijih komičara Velike Britanije.

Nastupao je s vrhunskim imenima kao što su Jimmy Carr, Stewart Lee, Jo Brand i Paul Daniels.

Vrlo je poznat po svojoj točki "CARD NINJA".

 

 

Dana Alexander

- Podrijetlom iz Edmontona, Dana je započela svoju karijeru komičara u nježnoj dobi od 18 godina i ubrzo je postala redoviti gost kanadskih klubova, sveučilišta i festivala. Izglasana je za "Best discovery" u Torontu renomiranog "Now Magazine" u 2006 i od tada je uključena u njihovu listu "Best Of" tri godine zaredom, postavši jednom od najperspektivnijih kanadskih mladih komičara. Njezini Kanadski TV nastupi uključuju Halifax Comedy Festival (CBC), Video on Trial (Much Music), women’s only network The Slice Network i The Comedy Channel (XM Satellite Radio).

 

Tin Vodopivec

- Od svog debija u 2006 , Tin Vodopivec je izveo više od 850 koncerata u 10 zemalja - na tri različita jezika . Svoj prvi međunarodni nastup imao je 2010 na festivalu komedije Leicester i od tada je nastupao diljem Velike Britanije. U 2011 postao je prvi balkanski komičar pozvan da nastupa na londonskom Comedy Store.

Tin je također nastupao u Parizu , Beču, Varšavi , Budimpešti, Beogradu , Zagrebu , Skoplju i diljem Balkana, a suosnivač je festivala komedije u Ljubljani, koji je ubrzo postao jedan od najvećih festivala u regiji.

 

 

Cijena ulaznica:

40Kn u predprodaji

50Kn na dan predstave

 

Prodaja ulaznica:

Online:www.kulturaplus.com

Rijeka: Foto Revija

Opatija: Festival Opatija

Matulji: Agencija New Sound

brod Marina (sat vremena prije početka predstave)