14.10.2017.

JUNGLE TRIBE

Putujuća izložba - Osijek, Pula, Rijeka, Split i Zagreb

Putnička agencija Jungle Tribe – Neobična putovanja povodom pet godina djelovanja u Hrvatskoj organizira projekt pod nazivom „Putujuća izložba Jungle Tribe“. Projekt obuhvaća pet hrvatskih gradova: Osijek, Pula, Rijeka, Split i Zagreb, a održava se od 16. listopada do 11. studenog 2017.

Projekt obuhvaća izložbu čiji će postav putovati kroz pet gradova, a koju kroje sami putnici spomenute agencije. Svi putnici koji su sudjelovali na bilo kojem putovanju pod okriljem Jungle Tribe agencije pozvani su da dostave svoje fotografije s putovanja i time sami oblikuju izložbu koja će objediniti sve njihove uspomene i najljepše trenutke kultura diljem svijeta. Otvaranje izložbe započinje kratkim predstavljanjem agencije i same izložbe te putopisnim predavanjem raznih destinacija, kao što su Kuba, Tanzanija i Zanzibar. Postav će biti izložen tjedan dana, a najsretniji posjetitelji moći će postati vlasnicima svih fotografija. Osim fotografija, posjetitelje očekuje još poneki znak pažnje kojim Jungle Tribe obilježava svoj jubilarni rođendan.

Projekt započinje u Osijeku 12.10. u Caffe baru Trica, a nastavlja se u Puli 16.10. u The Shipyard Pubu, Rijeci 17.10. u Botel Marina Baru&Restoranu, Splitu 19.10. u Academia Club Ghetto, a putovanje završava u Zagrebu 26.10. Kraj projekta bit će obilježen velikim rođendanskim slavljem 11.11. u Studiu Smijeha.

Svi putnici i zainteresirani građani pozvani su da posjete izložbu i putopisno predavanje kako bi uz zanimljive priče, šarene fotografije i autentične snimke barem na kratko otputovali u daleke dijelove svijeta. Ulazak na izložbu i predavanje je besplatan.

O AGENCIJI JUNGLE TRIBE – NEOBIČNA PUTOVANJA

Jungle Tribe – Neobična putovanja je turistička agencija osnovana 2012. godine u Zagrebu. Iako obilježava pet godina djelovanja na hrvatskom tržištu, agencija ima punu dužu tradiciju – Jungle Travel putnička agencija osnovana je u Beogradu još 2007. godine. Osim u Zagrebu i Beogradu, poslovnice se mogu pronaći i u Novom Sadu te Sarajevu. Na taj način agencija objedinjuje putnike u cijeloj regiji i vodi ih na nezaboravne avanture diljem svijeta. Low-budget avanturističkim putovanjima nastoji svakom pojedincu približiti kulturu putovanja, omogućiti mu da obiđe sve kutove svijeta upoznavajući civilizacije i njihove običaje, približavajući se destinacijama kao lokalac, zaobilazeći skupe resorte i klasične turističke ture. 

web: http://www.jungletribe.com/hr

facebook: www.facebook.com/JungleTribeHrvatska

Fotografije