15.4.2020.

COVID-19 informacije

Radno vrijeme i djelatnosti Botela Marina u vrijeme pandemije 2020.

Oko nas je poplava loših vijesti: pandemija, bolesti, ograničenja… Dakako da vlada i opći poslovni pesimizam, pogotovo u zemljama čije su ekonomije značajno vezano uz turizam i ugostiteljstvo. No, mi smo odlučili pokušati drugačije, pokušati ćemo inicirati optimizam bez kojega nema ni poslovnog uspjeha niti općeg blagostanja...

Stalno pratimo situaciju sa Covid-19 virusom, visoko cijenimo svijest građana i napore nadležnih institucija koje nam omogućavaju da u Hrvatskoj imamo znatno bolje rezultate i životne uvjete nego u puno znatno razvijenijih zemalja. Iz aktualnih brojki i kretanja očitavamo početak poboljšavanja situacije, vidimo nadu da će uskoro biti bolje i da ćemo se, u razumnom budućem razdoblju, vratiti na uobičajeno poslovanje. I zato smo odlučili, nakon više od mjesec dana mirovanja, ponovo otvoriti smještajni dio botela Marina. Ističemo da poslovanje smještajnih objekata u Hrvatskoj nije zabranjeno, a konzumacija hrane i pića dopuštena je isključivo gostima koji su smješteni na botelu, i to isključivo u okviru usluge smještaja i uz poštivanje propisanih strogih zdravstvenih mjera.

Pozivamo Vas da budete naši gosti u smještaju, osjećati ćete se sigurno i zaštićeno. Članovi našeg tima osposobljeni su za organizaciju i rješavanje svih situacija koje se mogu dogoditi u našem objektu i imamo povjerenja u njihove sposobnosti. Na botelu Marina i inače, a u ovom razdoblju naročito, vrijede stroga pravila i interni protokoli vezani za higijenu prostora, namirnica i osoblja, sve se izložene površine redovito i temeljito čiste i dezinficiraju, a dezinfekcijski preparati i osnovna zaštitna oprema biti će raspoloživi i gostima.

Naravno, prije svega, poštujte upute nadležnih tijela i, ako ikako možete, ostanite kod kuće.

No, ako zbog poslovnih, zdravstvenih ili nekih drugih važnih  razloga morate noćiti u Rijecu dođite na botel Marina, budite naši gosti. U travnju i svibnju vrijediti će posebne, vrlo niske cijene naših usluga smještaja jer smo svjesni da će potražnja biti daleko od uobičajene ali ne želimo se predati jer se ne mirimo sa situacijom gdje nam plaću daje država, a ništa ne radimo. Sve što u narednim tjednima zaradimo ići će u povećanje plaća naših radnika jer se s minimalnom plaćom teško može dostojno živjeti. Jako cijenimo pomoć države koja sufinancira minimalne plaća za naše radnike i koja nam odgađa/otpisuje porezne obveza ali dugoročno, na razini nacionalne ekonomije to je neodrživo i zato ćemo pokušati ono što u ovoj situaciji možemo, pokušati ćemo raditi... skromno, ograničeno, uz poštivanje svih propisanih sigurnosnih, zdravstvenih i higijenskih standarda usmjerenih prvenstveno na zdravlje naših radnika i gostiju.


Rezervacije s posebnim popustom su moguće na sljedećem linku.