10.12.2019.

ADVENT U RIJECI

Zakoračite u čaroliju ovogodišnjeg riječkog Adventa

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Rijeci. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo. Božićni ugođaj, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova.

 

Tijekom cijelog prosinca posjetitelji će imati mnoštvo opcija kako provesti najveseliji mjesec u godini te brojne novitete u odnosu na prošlu godinu. Ri Gastro Advent na Trgu Riječke rezolucije nudi još bogatiji glazbeno-scenski program uz mirise blagdanske kuhinje, a na Trgu Ivana Koblera i dalje će se izvoditi različiti glazbeni programi uz kuhano vino. Adventski sajam u centru grada bit će idealna prilika za prigodni božićni shopping ili isprobavanje autohtonih proizvoda. Glazbe, plesa i hrane neće nedostajati ni na Adventu na Gradini čijih će 17 km lampica zlatne boje Trsatski kaštel opet pretvoriti u jedinstvenu božićnu bajku za velike i male. Klizalište Morska pahuljica i Vlakić Djeda Mraza već tradicionalno će razveseljavati one najmlađe. Ne zaboravite ponijeti rukavice i šalove za stiskanje u tunelu Djeda Mrazovih pomagača jer Advent u tunelima nakon prošlogodišnjeg uspjeha i dobre posjećenosti proširuje ponudu.

 

U duhu božićne čarolije BOTEL MARINA Vam daruje promotivne cijene smještaja u samom centru grada od 10.12. do 31.12.2019.

Požurite, na samo nekoliko koraka prepustite se čaroliji Rijeka Adventa.