1.12.2015.

ADVENT U RIJECI 2015

Čarolija adventa proširila se i na Brod Marinu. Botel Marina Vam daruje čak 20 % popusta na smještaj.

 

Otvaranjem sezone klizanja na jedinstvenom riječkom klizalištu uz samo more, ali i onog „mlađeg“ u sklopu Božićne bajke u Toweru, započelo je još jedno od najljepših razdoblja godine – ono koje nam donosi božićno-novogodišnje blagdane, a s njima i Rijeka Advent. Uz klizališta, za najmlađe će sigurno najzanimljiviji biti Vlakić Djeda Mraza koji će širiti veselje i prevoziti ih duž središta grada, uz nizove adventskih štandova koji će nuditi sve potrebno za pravu blagdansku atmosferu. Nedavno ušminkani Trg Ivana Koblera postat će još ljepši, jer od ove godine dobiva samo svoj božićni sajam „Advent na Kobleru“, posvećen rukotvorinama i prigodnim proizvodima riječkih kreativaca. Blagdani su uvijek ugodniji uz poneki dobar zalogaj, a za to će biti mnoštvo prigoda.

Pozornica na Korzu svakodnevno će ugošćavati niz velikih i malih izvođača, zborova, dječjih vrtića, plesnih skupina… HNK Ivana pl. Zajca, Gradsko kazalište lutaka i Ri Teatar izaći će iz svojih matičnih kuća na Korzo, pjevat će se, plesati i izvoditi predstave, a popularni Zajc za kraj mjeseca čuva jedan od najljepših baleta – „Orašar“ Petra Iljiča Čajkovskog te svoje poznate Novogodišnje koncerte.

Program možete pogledati na:

http://www.visitrijeka.hr/docs/tzrijeka2013HR/documents/146/1.0/Original.pdf

 

 

U duhu božićne čarolije BOTEL MARINA Vam daruje 20 % popusta na noćenja uz doručak od 06.12. do 25.12.2015. Popust se odnosi na minimalno dva noćenja.

Požurite, na samo nekoliko koraka prepustite se čaroliji Rijeka Adventa.

Fotografije