1.12.2018.

New Year's Eve - Rock & Roll Cruise

Uplovite u novu 2019. godinu sa nama! Ulaštite svoje plesne cipelice i pridružite se jedinstvenom novogodišnjem dočeku na Botelu Marina!

NEW YEAR'S EVE - ROCK & ROLL CRUISE 
BOTEL MARINA - 31.12.2018. 20:00 sati 

BOTELU MARINA - DOČEK NOVE GODINE

🎊 I ove godine pripremite svoje plesne cipelice i pridružite se pravom rock&roll novogodišnjem dočeku na botelu Marina! 
Za doček 2019. godine Botel Marina u suradnji sa udrugom LP ROCK svojim gostima priprema odličan program, bogati buffet meni uz nastup bendova EXODUS(Krk), PAN(Rijeka), MIDNIGHT(Rijeka)

🎊 Udruga LP ROCK okuplja glazbenike i bandove Rijeke i okolice sa odličnim repertoarm old school rock' n' rolla, kako domaćih tako i stranih izvođača.
Mnogi će u pjesmama prepoznati velike hitove, evergreene. Tematski najbolje odjeven par večeri biti će prigodno nagrađen, a pozivamo sve da sudjeluju u prigodnoj novogodišnjoj tomboli.

🎊 Botel Marina za novogodišnju cocktail večeru priprema buffet na kojem će se naći razne vrste domaćih pašteta, plate sa kvalitetnim sirevima i suhomesnatim narescima, pohana povrtna plata, cocktali štapići sa mozzarelom i cherry rajčicama, cocktail štapići sa sirom i suhim voćem te razne salate: francuska, grčka, mediteranske penne te salata s tunom i paštom. Od ostalih jela u ponudi će se naći i razne vrste quicheova, tartova, tremezzina te štrudla s povrćem uz nezaobilazan izbor blagdanskih kolača. 

🎊 Cijena po osobi za cocktail večeru iznosi 260,00 kuna te uključuje hranu, piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu. Gosti također mogu odabrati i svečanu večeru po cijeni po 350,00 kuna koja uključuje riblji ili mesni meni (po izboru), piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu. Ulaznice i rezervacije dostupne su na recepciji botela Marina. 

Kako bi gosti bezbrižno uživali u dočeku, botel Marina pripremio je i dvije vrste novogodišnjih paket aranžmana: 

🎊 Jedno noćenje za dvoje u dvokreventnoj sobi s doručkom, svečana novogodišnja večera, kasni check out – 1212,00 kn 

🎊 Jedno noćenje za dvoje u dvokrevetnoj sobi s doručkom, cocktail večera, kasni check out – 1066,00 kn 

Dočekajte Novu 2019. u ugodnoj brodskoj atmosferi !

http://www.botel-marina.com/
info@botel-marina.com 
+385 51 410 162