5.10.2015.

LP ROCK- se vraća na brod

Nakon poduže ljetne stanke LP ROCK se vraća na brod Marina.

LP ROCK udruga, udruga riječkih rokera šezdesetih, već više od godinu dana uveseljuje svoje članove i zaposlenike broda Marine, te zbog toga ovaj post posvečujemo upravo njima.

Udruga je neprofitnog karaktera i mogu joj se pridružiti svi ljubitelji glazbe i druženja, neovisno o dobi i zemljopisnoj pripadnosti.

 

 

Osnovana je 13. veljače 2014. temeljem želja brojnih riječkih glazbenika koji su u šezdesetim godinama prošlog stoljeća palili i žarili rock and roll glazbu, ali i u čast onima koji su svojom redovnom nazočnošću na koncertima doprinijeli nagloj ekspanziji interesa za popularnu glazbu kod mladih na početku šezdesetih, i koji su svoje želje jasno i emotivno izrazili na okupljanju u prosincu 2013.g povodom promocije knjige RED! RIVER! ROCK!

Udruga postoji da bi omogućila druženje, izvođenje glazbe, slušanje, ples, kako tko želi, i uživanje u glazbi koja je promijenila svijet i uljepšala njihove živote (kako to oni kažu) te kako bi povećala interes mladih za glazbu da bi i njima život postao lijepšim.

Sa sigurnošću možemo potvrditi da taj cilj ostvaren, paluba broda Marina bila je uvijek puna muzičara i ljudi koji se rado sjećaju svega dobrog iz tog prošlog vremena.

Kako se broj članova povečavao, atmosfera bila je sve bolja i bolja. Ubrzo je stiglo i ljeto, a muzičari su si priuštili zasluženi odmor. 

 

 

No kako je došlo, još i prije prošlo. Ljetne vručine su sad već iza nas, a hladna zima već kuca na vrata. No, dragi naši rokeri, nemorate se brinuti za to,  Lp rock se vraća na brod! Nastavljamo di smo stali.

Ugrijite se uz dobre, stare ritmove i zapjevajte na sav glas. Pridružite se vručoj atmosferi svaki drugi četvrtak na palubi Broda Marina, Za zabavu pobrinut će se poznati bendovi udruge Lp ROCK, a za dobru atmosferu zaljuljat će brod Marina.

 

 

Slijedeća druženja u listopadu su 15. i 29.,  vidimo se!  

Fotografije