17.9.2016.

Dani piva - Botel Marina

17. rujna – 1. listopada.2016

Ljubitelje piva i dobre zabave i ovaj rujan na Botelu Marina očekuje puno ugodnih trenutaka.

 

Od 16.rujna do 01. listopada coffee bar & restoran Marina pripremili su velik izbor domaćih craft piva, ali i stranih visoko kvalitetnih piva po povoljnim cijenama.

Paluba bara Botela Marina biti će mjesto odvijanja svakodnevnog programa, a ulaz na gotovo sva događanja je besplatan.

Uz odličnu pivsku ponudu gosti će imati priliku uživati uz nove okuse, a posebno smo ponosni na našu snack ponudu. Pogledajte što nudimo!

 

16.09.2016. - Yamas band - 21.00

 

17.09.2016. - GAK Županja - Tri jablana - 21.00

Na botel Marina gostuje Gradsko kazalište Županja sa predstavom "Tri jablana" u sklopu manifestacije 3. Dani Slavonije u Rijeci.

Predstava "Tri jablana" je drama šokačkog karaktera. Govori o majci koja je ostala bez svoja tri sina. U predstavi punoj osjećaja isprepleće se fikcija sa stvarnim stanjima te

govori o povezanosti ljudi sa Bogom.

 

22.09.2016. - Rokabily night - 21.00

 

23.09.2016. - Jazz night with "Trio minus one" - 21.00

 

24.09.2016. - Live covers - 21.00

 

29.09.2016. - Rokabily night - 21.00


30.09.2016. - Tomislav Goluban & band - 21.00

 

TOMISLAV GOLUBAN (Zabok, Hrvatsko Zagorje), blues glazbenik, pjevač, skladatelj i svirač usne harmonike, jedinstven je u svojem glazbenom izričaju u kojem na zanimljiv način spaja blues s hrvatskom tradicionalnom glazbom. Strast prema onome što radi, smisao za humor i privlačan nastup, Golubanovi su aduti koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Glazbenik koji publici uvijek želi priuštiti originalnu i nesvakidašnju priredbu, uvlači vas u vlastiti glazbeni svijet u kojem ćete se osjećati kao kod kuće.

Usnu harmoniku je počeo svirati 1997., inspiriran starim majstorima bluesa. Sonny Terry, Slim Harpo, Paul Butterfield, Gary Primich, Kim Wilson i Joe Filisko samo je dio glazbenika kojima se divi i danas.

U solo/duo varijanti ili uz prateći sastav nastupao je u Americi (25. IBC, Memphis) i u Europi u 18 različitih zemalja. Neki od njih su Notodden Blues Festival (Norveška), Amal's Blues Festival (Švedska) i Blues sur Seine (Francuska).

Diskografiju mu čini sedam albuma, jedan kompilacijski te dva maxi-singla, na kojima nalazimo delta, country i chicago blues, zydeco, rock'n'roll i etno (world) glazbu. Njegove autorske skladbe teku kao pritok rijeke Mississippi nastojeći spojiti naizgled nespojivo – hrvatske (zagorske) korijene i američki blues. Osvojio je 4 nagrade Porin i 3 nagrade Status te zauzeo 4. mjesto na Svjetskom prvenstvu u sviranju usne harmonike u Njemačkoj 2005. Pokretač je etno blues festivala u Zagorju, educira mlade te uređuje radio emisije o blues glazbi Hrvatskom radiju. ULAZ >> 30kn (ulaznice možete kupiti na recepciji Botela Marina)

 

 

Na dane kao ovaj, u gradu poznatom po kiši...budimo realni najbolja opcija vam je doć na naš brod , naručiti pivu po svojem guštu, duboko udahnuti i zamisliti da ste negdje far far away :D

Fotografije