16.1.2018.

6. NOĆ KRINOLINA NA BRODU MARINA

Kao i proteklih pet godina, tako i 20. siječnja 2018. godine (subota)- odmah po izboru Kraljice RIJEČKOG KARNEVALA - Karnevalska udruga VESELI OLDTIMERI u suradnji s Botelom Marina organizira već 6. „NOĆ KRINOLINA NA BRODU MARINA“. Tradicionalni VIP-bal ovime će dobiti i humanitarni značaj, i to u korist SIGURNE KUĆE u Rijeci.

Naime, cijeneći veliki interes za bal -  koji je bio evidentan prethodnih godina, organizatori su odlučili omogućiti zainteresiranima da svoje pozivnice mogu osigurati i preuzeti na recepciji Botela Marina uz plaćanje donacije, a sav na taj način prikupljeni iznos će biti uplaćen Udruzi UZOR, koja vodi Sigurnu kuću u stručnom i materijalnom pogledu.

Inače, svoj dolazak su potvrdili predstavnici velikih karnevala  iz inozemstva, redom iz Italije (Mirandole, Padove i Venecije), Srbije (Bela Crkva, Pančevo), Slovenije (Ptuj), te visoki gosti iz političkog, kulturnog i gospodarskog života Grada i okolice, koji će također sudjelovati u ovoj donorskoj akciji.

Gosti će biti dočekani pićem dobrodošlice i  cateringom, uz tradicionalnu glazbenu pratnju Big banda Josipa Forembachera.

VESELI OLDTIMERI će predstaviti svoj novi kostim KAROLINA RIJEČKA i izvesti kratku koreografiju.

Za sva pitanja, eventualne informacije i rezervacije slobodno se obratite 091 42 58 588.

Fotografije

Video