7.2.2014.

London Calling Comedy LIVE in Rijeka - 13.2.2014 - Botel Marina

Ne propustite prvi dolazak "LONDON CALLING" COMEDY CLUBA u 2014. u Rijeku, gdje uvijek doživljava sjajne reakcije i prijam publike, a k tome događa se i u lijepom terminu, uoči Valentinova, Dana zaljubljenih. Stoga bi ovo bio pravi izbor i za zaljubljene parove ili one koji to tek žele postati.

 

Nastupaju....


DANNY WARD - MC

Uloga voditelja prvog ovogodišnjeg programa pripala je britanskom komičaru Dannyu Wardu. Svoju profesionalnu karijeru započeo 2008, a njegov smisao za prepoznavanje smješnih strana svakodnevnog života, kao i njegov opušten stil u vrlo kratkom roku učinili su ga vrlo traženim komičarem na britanskoj klupskoj sceni.

Za sebe kaže da je njegova misija druge naučiti ono što sam nikako ne primjenjuje – ako nešto pokušaš napraviti što jeftinije, na kraju to platiš dvostruko.

Danny je požnjeo uspjeh na festivalu u Edinburghu, vrlo je tražen kao voditelj komičarskih natjecanja te redovito radi kao voditelj stand up večeri u poznatim klubovima poput Jongleurs i Highlight.

MATT PRICE – OPENING ACT

“Price je fantastičan komičar i još bolji pripovjedač” – The Scotsman

Komičar Matt Price možda izgleda kao tip koji vam je došao popraviti radijator, ali je zapravo majstor u prijateljskom odnosu s publikom koju zabavlja svojim smješnim pričama. Njegove ćete šale sutradan željeti prodati prijateljima – sasvim sigurno neuspješnije nego što će ih on ispričati vama.

Publika se grohotom smije njegovim večerima u svim kutevima Velike Britanije a u posljednje vrijeme sve češće i izvan nje. 2013. godine bio je izvrsno primljen na edinburškom festival svojom predstavom o svojoj turneji po Turskoj.

Matt je loš u amaterskom boksu, dobar u skateboardingu a izvrstan u vođenju redovnog londonskom programa Natural Born Storytellers koji razvija sve popularniju kulturu pripovjedanja.

Niti jedan show mu nije isti jer je publika svugdje različita - ali s njim na pozornici svakako ste u sigurnim rukama.

Iako će vam radijator i dalje ostati pokvaren :)

TIM CLARK – HEADLINER

“Neopjevani heroj stand-up komedije – maestro te podcjenjene umjetnosti.” – The Guardian

Komičara, pisca i glumca Tima Clarka Britanci doživljavaju kao jedno od najsvjetlijih imena nacionalne komičarske scene. Tim se redovno pojavljuje na televiziji i još redovnije u klubovima diljem Britanije, uključujući legendarne The Comedy Store i Jongleurs.

Njegov pamtljiv izgled, brzo razmišljanje i ugodan karakter od Tima su učinili miljenika britanske klupske scene. Izveo je nekoliko izvrsno prihvaćenih nastupa na edinburškom festivalu, od čega je jedan – “Talking to Ted” toliko oduševio BBC-jevce da su od te predstave napravili radio dramu.

TV stanica Channel 4 njegovu je predstavu “Predivna igra” – o dva nogometna navijača – pretvorio u seriju. Tim je vrstan poznavalac sporta i često se pojavljuje u BBC-jevim sportskim radio-emisijama, te piše scenarije za TV emisije na temu sporta.

Tim nije škrt – svoju pamet i šale rado dijeli s kolegama. Jonathan Ross, Phill Jupitus i Mark Lamarr – redom britanske TV zvijezde – rado su koristile njegov materijal.

Ali nisu jedini. Clark je razvio i dodatni biznis. Bije ga glas odličnog pisca govora, pisao je za mnoge korporativne klijente i govornike na svečanim večerama ali i poznate osobe poput engleskog nogometnog trenera Grahama Taylora, nogometaša Neila Ruddock te… bivšeg premijera Gordona Browna.

Tim je komičar više od polovice svog odraslog života i dalje neumorno radi po klubovima – prosječno nastupa 200 puta godišnje.

Botel Marina

ČETVRTAK - 13.2.2014. - 21:00

Cijena ulaznice: 40Kn u predprodaji / 50Kn na dan

Info: 0915109621

Prodaja ulaznica:
www.kulturaplus.com
Rijeka: Foto Revija
Opatija: Festival Opatija
Matulji: Agencija New Sound 
brod Marina (sat vremena prije početka)